AUDITORIOKOKOUKSET JA KONFERENSSIT

Hotelli Korpilampi valmistui alun perin kokoushotelliksi isoine auditorioneen, lisäkokoustiloineen sekä ravintoloineen jotka pystyivät palvelemaan yli 300 henkeä. Maineikkain tapahtumamme olikin Korpilampi-seminaari syyskuussa 1977, jossa kokoontui 350 sen ajan poliittista ja taloudellista vaikuttajaa.

Samaan tapaan tänä päivänäkin olemme erikoistuneet toteuttamaan suuria kokouksia, konferensseja ja seminaareja ja tarjoamaan kaikki tarvitsemasi palvelut yhdellä yhteydenotolla yhden katon alta.

Ota yhteyttä tai tule käymään, ammattitaitoinen myyntipalvelumme auttaa teitä toteuttamaan onnistuneen tapahtuman.

Hotelli Korpilampi Espoo Korpilampi seminaari
Auditorio

Uusittu Auditoriomme tarjoaa erinomaisen näyttämön suurille kokouksille 100 – 350 hengelle. Kokoustekniikka ja sisustus ovat uusittu vastaamaan nykyajan vaatimuksia, tilassa on suuri valkokangas, tehokas dataprojektori sekä kattava äänentoistojärjestelmä.

Sisäänkäynti auditorioomme on suoraan hotellin aulasta, lisäksi 2 muuta sisäänkäyntiä takaavat että tilaisuus sujuu aikataulujen mukaan. Auditorion yhteydessä oleva terassi kauniilla näkymillä Korpilammelle tarjoaa kokousväelle mukavan taukopaikan. Auditoriomme on esteetön. Katso 360 kuva täältä

Hotelli Korpilampi auditorio kokous konferenssi seminaari
Lisäkokoustilat ja näyttelytilat

Rinnakkaistiloina käytössäsi on useita ikkunallisia kokoustiloja 30 – 60 hengelle sekä 10 hengen ryhmätyötiloja, jotka sijaitsevat Auditorion välittömässä läheisyydessä. Kokous- ja ryhmätyötilamme ovat varustettu AV-laittein sekä koko hotellin kattavalla laadukkaalla WLAN-verkolla. Katso kokoustilamme täältä.

Avarat aulatilamme soveltuvat ilmoittautumis- ja materiaalipöydille, kahvitarjoiluihin sekä näyttelyihin. Näyttelytiloina voivat lisäksi toimia 210 neliömetrin kokoustila tai 170 neliömetrin valoisa liikunta- / monitoimitila.

Hotelli Korpilampi kokoustilat
Kokoustarjoilut

Kokouspäivän aikana tarjoilemme talossa valmistetut ja monipuoliset aamu- ja iltapäiväkahvitorit kahvihuoneella, aulassa tai halutessanne näyttelyn yhteydessä. Kahvitorilla on tarjolla suolaista ja makeaa, hedelmiä, mehua sekä kahvia ja teetä.

Runsas buffet lounas tarjoillaan ravintolassamme. Jotta lounaanne sujuisi aikataulunne puitteissa, katamme suuremmissa tilaisuuksissa lounaan useaan pisteeseen.

Tutustu kokoustarjoiluihin

Hotelli Korpilampi Espoo kokoustarjoilut
Illalliset ja illanvietot

Ravintolamme tarjoaa teemoitettuja buffet – illallisia tai pöytiin tarjoiltuja juhlaillallisia jopa 300 hengelle. Kauniit näkymät Korpilammelle, esiintymislava sekä tanssilattia luovat oivat puitteet juhlillenne.

Illallisen jälkeen Ilta voi myös jatkua rennommissa merkeissä iltaravintolassa ja sen terassilla hyvän musiikin parissa diskopallojen välkkeessä.
Katso iltaravintolan 360 kuva täältä.

Tutustu illallismenuihimme

Hotelli Korpilampi kokous illallinen
Hotellihuoneet

Hotellissamme on 160 uudistettua luontoaihein sisustettua hotellihuonetta. Kaikki huoneet ovat vähintään kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, joten pystymme majoittamaan yli 300 henkeä. Huoneissa on omat kylpyhuoneet, TV ja WLAN – yhteys.

Huoneen hintaan sisältyy buffet-aamiainen, aamu- ja iltasaunat sekä uinti, kuntosalin vapaa käyttö sekä pysäköinti.

Katso Premium huoneen 360 kuva

 

 

 

 

Kokoushotelli Korpilampi hotellihuone

© Hotelli Korpilampi –
Kotisivut: Kubla