TYHY-, VIRKISTYS- JA KEHITYSPÄIVÄT

Tutkimuksen mukaan jo 15 minuuttia luonnossa lievittää stressiä ja luo hyvää oloa.

Korpilammen jylhät korpimaisemat luovat mahtavat puitteet yrityksesi virkistys- tai kehityspäivään tai kesäjuhlaan ja meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta. Tarjoamme kokoustilat aamupäivän virallista osuutta varten, elämyksellisiä luontoaktiviteetteja, mukavat ravintolatilat kesäjuhlia varten sekä rauhalliset hotellihuoneet jopa 300 hengelle.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kerro ajatuksiasi, me ehdotamme teille oikeat ohjelmat ja niihin sopivat tarjoilut. myynti@korpilampi.fi.
Tutustu ohjelmapalveluihin.

Hotelli Korpilampi Espoo TYHY päivä

Reippailun ja raittiin ilman herättämään nälkään tarjoamme runsaat aamu– ja iltapäiväkahvit vaikkapa terassilla lammen rannalla sekä herkullisen lounaan ravintolassamme.

Ohjelmien jälkeen maistuvat leppeät löylyt saunassa ja uinti altaassa tai Korpilammessa.
Voit myös kokea aidon savusaunaelämyksen Korpilammen perinteisessä savusaunassa ja nauttia olostasi lämmitetyssä paljussa.

Kesäjuhlien viettäjien ilta jatkuu hyvän ruuan ja seuran parissa iltaravintolassamme, voit tilata meiltä myös DJ:n soittamaan suosikkibiisejäsi diskopallojen välkkeessä.

Kehityspäivä Hotelli Korpilampi Espoo
Takaisin Korpeen – virkistyspäivä tai kesäjuhla 100 – 300 hengelle

”Takaisin Korpeen” virkistyspäivä tarjoaa vaivattoman tavan järjestää virkistyspäivän suurille ryhmille ja tarjota kaikille mieleistä ohjelmaa oman valinnan mukaan.

Haluisitko kokeilla pelastuspukupulikointia tai laskeutumista 23 metriä pystysuoraa kallioseinää. Vai haluaisitko mieluummin saada ammattilaisen vinkkejä luontokuvauksesta tai villiyrteistä. Jos haluat hieroa älynystyröitä valitse Pako Metsästä mobiiliseikkailu, hien pintaan saat taas Kickbike ja Fatbike retkillä tai ohjatuissa liikunnoissa.

Lue lisää ohjelmista ja aikatauluehdotuksista täältä. Takaisin Korpeen – virkistyspäivä

 

Hotelli Korpilampi Espoo kesäjuhla TYKY päivä

© Hotelli Korpilampi – 2019
Kotisivut: Kubla