TYHY-, VIRKISTYS- JA KEHITYSPÄIVÄT

Tutkimuksen mukaan jo 15 minuuttia luonnossa lievittää stressiä ja luo hyvää oloa.

Korpilammen jylhät korpimaisemat luovat mahtavat puitteet yrityksesi virkistys- tai kehityspäivään; meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta.

Tarjoamme kokoustilat aamupäivän virallista osuutta varten, laajan valikoiman elämyksellisiä luontoaktiviteetteja, päivään sopivat tarjoilut sekä saunomisen ja uinnin Korpilammessa.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kerro ajatuksiasi, me ehdotamme teille oikeat ohjelmat ja niihin sopivat tarjoilut. myynti@korpilampi.fi.

Hotelli Korpilampi Espoo TYHY päivä Virkistyspäivä Kehityspäivä

Hotelli Korpilammen Riihi

Tunnelmallisella Riihellä metsän siimeksessä järjestät tiimipäiväsi luonnon keskellä.
Pidä palaveria Riihen terassilla, tee ryhmätöitä patikoiden jylhässä korpimaisemassa lammen kiertävällä ulkoilutiellä tai istu tulilla takkatuvalla ja anna ideoiden lentää.

Riihellä on suojattu ja lämmitetty terassi 24 hengelle ja sisätilat 12 hengelle. Lisäksi alueelta löytyvät takkatupa, nuotiokota sekä juuri uusitut saniteettitilat, jossa WC:t ja käsienpesupaikka.
Riihen vieressä sijaitsee myös perinteinen savusaunamme, lue lisää savusaunasta täältä.

Kysy tiimipäivän tarjoiluvaihtoehdoista myyntipalvelustamme: myynti@korpilampi.fi
Riihemme on varattavissa säätilan mukaan huhtikuusta lokakuun loppuun.

Elämykselliset luontoaktiviteetit

Yhteistyökumppaniemme tarjoamiin elämyksellisiin luontoaktiviteetteihin voit tutustua täällä.
Mikäli valitsette useampia ohjelmia päiväänne, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan yhteistyökumppaneihimme. Honkalintu, Natura Viva, Eventure, Luonnonlähetti

Reippailun ja raittiin ilman herättämään nälkään tarjoamme runsaat aamu– ja iltapäiväkahvit vaikkapa terassilla lammen rannalla sekä herkullisen lounaan ravintolassamme.
Halutessanne tarjoilemme myös herkullisen keittolounaan terassillamme.

Ohjelmien jälkeen maistuvat leppeät löylyt saunassa ja uinti altaassa tai Korpilammessa.
Voit myös kokea aidon savusaunaelämyksen varaamalla ryhmällesi Korpilammen perinteisesen savusaunan. Saunoistamme voit lukea lisää täältä.

Hotelli Korpilampi Espoo Virkistyspäivä Fatbike vuokraus

Takaisin Korpeen – virkistyspäivä tai kesäjuhla 100 – 300 hengelle

”Takaisin Korpeen” virkistyspäivä tarjoaa vaivattoman tavan järjestää virkistyspäivän suurille ryhmille ja tarjota kaikille mieleistä ohjelmaa oman valinnan mukaan.

Haluisitko kokeilla pelastuspukupulikointia tai laskeutumista 23 metriä pystysuoraa kallioseinää. Vai haluaisitko mieluummin saada ammattilaisen vinkkejä luontokuvauksesta tai villiyrteistä. Jos haluat hieroa älynystyröitä valitse Pako Metsästä mobiiliseikkailu, hien pintaan saat taas Kickbike ja Fatbike retkillä tai ohjatuissa liikunnoissa.

Lue lisää ohjelmista ja aikatauluehdotuksista täältä. Takaisin Korpeen – virkistyspäivä

 

Hotelli Korpilampi Espoo kesäjuhla TYKY päivä

© Hotelli Korpilampi –
Kotisivut: Kubla