Ikimuistoiset juhlat hotelli korpilammella

 

Hotelli Korpilammen tyylikkäissä tiloissa järjestät juhlat jopa yli 300 vieraalle.

Toteutamme tasokkaita yritystilaisuuksia kuten vuosijuhlat, pikkujoulut, kick off:t tai kesäjuhlat.
Hotelli Korpilammella voit järjestää myös kaikki perhejuhlat elämän varrelta; ristiäiset, lakkiaiset,
hääjuhlat, syntymäpäivät, sukukokoukset sekä muistotilaisuudet.

Juhlien järjestelyjä helpottaa, että saat kaikki palvelut yhdestä paikasta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa juhlien suunnittelussa, suosittelee oikeat tarjoilut ja ohjelmat sekä varaa vieraillenne hotellihuoneet.

Juhlia voi myös pienimuotoisemmin, A la Carte ravintolamme palvelee myös muitakin kuin hotelliasukkaitamme. Voit varata tilaisuuteesi pöydän kauniilla lampinäkymillä ja nauttia herkullisen juhla-aterian tilausmenuvalikoimastamme tai A la Carte listaltamme.

Pääravintola ja kabinetti

Pääravintolassamme järjestämme juhlallisia, pöytiin tarjoiltuja illallisia tai vapaamuotoisia buffet-illallisia jopa 200 – 300 vieraalle. Kauniit näkymät Korpilammen yli, tilava esiintymislava ja tanssilattia luovat erinomaiset puitteet suuremmillekin juhlille.
Katso pääravintolan 360 – kuva täältä: Pääravintola 360°

Ravintolan vieressä sijaitsevassa tunnelmallisessa kabinetissa toteutamme intiimimmät juhlat 20 – 70 hengelle. Pyöreät pöydät kauniine kattauksineen ja valkoisin pöytäliinoin sekä koko seinän mittainen kaunis näkymä viereiseen metsään tarjoavat juhliesi arvoiset puitteet.

Hotelli Korpilampi Espoo juhla häät hääjuhlat perhejuhlat
Iltaravintola / Yökerho

Iltaravintolassamme voi järjestää vapaamuotoisemmat juhlat jopa 100 vieraalle.
Ravintolasta on myös käynti suoraan lammen rannalla sijaitsevalle terassillemme. iltaravintolassa tarjoilemme herkullisia buffet-ruokailuja niihin sopivine ruokajuomineen.

Ruokailun jälkeen tilan voi muuttaa tunnelmalliseksi yökerhoksi, Tilassa täysin varustettu baari, värivalot, diskopallo sekä äänentoistojärjestelmä, johon voit liittää halutessasi oman musiikkilaitteen. Iltaohjelmaksi voit tuoda oman orkesterin tai tilata kauttamme orkesterin, DJ tai Karaoken.

Katso iltaravintolan 360 – kuva täältä: Iltaravintola 360°

Hotelli Korpilampi Espoo juhla häät hääjuhlat perhejuhlat
Hääjuhlat Hotelli Korpilammella

Toteutamme hääjuhlanne täällä Hotelli Korpilammella kuten haluatte: juhlavasti pääravintolassamme, vapaamuotoisesti iltaravintolassamme ja sen terassilla tai intiimisti läheisten kesken kabinetissamme. Ympärillämme oleva kaunis lampimaisema luo oivat puitteet hääkuvalle tai miksei vaikkapa vihkiseremonialle. Tarjoamme teille kaikki palvelut yhden katon alta, sopivat tilat ja tarjoilut, hotellihuoneet vieraillenne.

Tervetuloa Hotelli Korpilammelle – elämänne tärkeimpänä päivänä.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä häistänne ikimuistoiset!

Hotelli Korpilampi Espoo juhla häät hääjuhlat perhejuhlat
Juhlatarjoilut

Keittiömestarimme on suunnitellut puhtaista suomalaisista raaka-aineista herkullisia menuja,  jotka sopivat niin kokous- ja juhlaillallisiin kuin perhe- kuin hääjuhliin.

Menuja täydentämään on viiniasiantuntijamme valinnut kuhunkin menuun sopivat ruokajuomat. Juhlien jatkuessa myöhään yöhön voimme tarjota juhlaväelle yöpalaksi vaikkapa hodari-baarin tai muuta mukavaa naposteltavaa.

Tilausmenuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Hotelli Korpilampi Espoo juhla häät hääjuhlat perhejuhlat
Majoitu mukavasti ja nauti juhlista

Kenenkään ei tarvitse lähteä juhlista kesken kaiken, kun majoitusmahdollisuuksia on tarjolla moneen eri lähtöön. Häävieraille uudet Premium –huoneet, comfort –huoneet ovat hyvä valinta lapsiperheille, ja hääparin valinta on luonnollisesti ylellinen Suite.

Seuraavana aamuna voitte saunoa ja uida rauhassa ja nauttia yhteisen aamupalan illan onnistuneita juhlia muistellen.

Lue lisää hotellihuoneista täältä

Hotelli Korpilampi Espoo hotelli  juhla häät hääjuhlat perhejuhlat

Varaa kaikki tarvitsemasi palvelut juhliisi myyntipalvelustamme: myynti@korpilampi.fi tai 09- 6138 411.
Huomattehan ystävällisesti, että kaikki tilamme ovat ravintola- ja anniskelualueita,
joten omien ruokien ja juomien tuominen tiloihimme ei ole sallittua.

© Hotelli Korpilampi –
Kotisivut: Kubla