Yritys- ja kesäjuhlat

Hotelli Korpilammella järjestät onnistuneet yritys- ja kesäjuhlat tai kick off-tilaisuudet.

Meiltä löydät juhlatilat kaiken kokoisille ryhmille aina yli 300 henkeen asti. Valittavanasi on suuren ravintolasalin ja kabinetin lisäksi viihtyisä klubi rantaterasseineen sekä tunnelmallinen Riihi ja savusauna Korpilammen rannalla.

Tarjoamme kaikkiin tilaisuuksiin sopivia menuja, rennosti buffetista tai juhlallisesti pöytiin tarjoiltuna. Voit myös tilata elämyksellisiä mobiiliseikkailuja, luonto-aktiviteetteja ja Karaoken tai DJ:n. Juhlien jälkeen vietät rauhallisen yön hotellissa ja aamulla nautit aamusaunasta ja uinnista sekä runsaasta aamiaisesta.

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta myyntipalvelustamme:
myynti@korpilampi.fi tai 09-6138 4222 (arkisin 8.30 – 16.00).

Klubiravintola Terassi kesäjuhlat Hotelli Korpilampi Espoo
Ravintola ja kabinetti

Ravintolamme kauniine näkymineen Korpilammelle, esiintymislavoineen bändeille sekä tanssilattioineen luovat oivat puitteet kaiken kokoisille juhlille. Olemme erikoistuneet toteuttamaan pöytiin tarjoiltuja juhlaillallisia tai vapaamuotoisia buffet – illallisia jopa 300 hengelle.

Ravintolan yhteydessä sijaitseva kabinetti sopii erinomaisesti yksityistilaksi enimmillään 70 hengen illallisille. Kabinetin koko seinän levyisestä ikkunasta avautuvat kauniit näkymät metsään. Tilaan on saatavilla piano ja äänentoisto.

Tutustu illallismenuihimme

Ravintola kesäjuhlat yritysjuhlat Hotelli Korpilampi Espoo
Klubiravintola ja terassi.

Klubiravintolassamme voi järjestää tilaisuuden 50–150 vieraalle. Tilassa on äänentoistojärjestelmä, värivalot, diskopallo ja täysin varustettu baari. Ravintolasta on suora käynti lammen rannalla sijaitsevalle terassillemme. Iltaravintolaan on mahdollista tilata esiintyjäksi esim. orkesteri, DJ, stand up -koomikko, taikuri tai vaikkapa Karaoke.

Klubiravintolassa tarjoilemme herkullisia buffet menuja sekä niihin sopivat ruokajuomat.

Tutustu buffet – menuihimme

Hotelli Korpilampi klubi ravintola yökerho tilausravintola
Riihi ja savusauna

Korpilammen vastarannalla sijaitseva Riihen alue sopii erinomaisesti enintään 30 hengen ryhmille kokous- tai kesäpäivän viettoon omassa rauhassa. Tunnelmallisen vanhan Riihen lämmitetyllä terassilla voit vilvoitella savusaunan jälkeen, nauttia illallisen ja viettää iltaa omalla porukalla. Riihelle tarjoilemme Riihimenuja sekä illallisjuomat.

Riihen vieressä tuprutteleva savusauna tarjoaa aidon suomalaisen savusauna-elämyksen. Saunaan mahtuu kerralla 10 kylpijää ja saunasta pääsee uimaan Korpilampeen tai lämmitettävään paljuun. Saunalle toimitamme pyyhkeet ja saunajuomat.

Tutustu Savusaunaan, Riiheen ja Riihimenuihimme

Hotelli Korpilampi kesäjuhla riihi savusauna
Ohjelmapalvelut ja elämykset

Yhteistyökumpaanimme tarjoavat laajan valikoiman luonto- ja liikuntaaktiviteeteja.
Suuremmille, yli 100 – 300 hengen ryhmille, tarjoamme “Takaisin Korpeen” konseptiamme, jossa kesäjuhlijat voivat valita etukäteen mieleiset aktiviteetit.
Pienemmille ryhmille tarjoamme myös laajan valikoiman elämyksellisiä aktiviteetteja.

Ohjelmien jälkeen maistuvat leppeät löylyt savusaunassamme tai hotellin saunaosastolla ja virkistävä pulahdus Korpilampeen.

Ilta jatkuu ravintoloissamme, hyvän ruuan, seuran ja musiikin parissa.
Kauttamme saat illanviettoosi DJ:n, orkesterin tai Karaoken.

Tutustu ohjelmapalveluihimme

Hotelli Korpilampi Espoo Fatbike kokous Tyhy virkistyspäivä kesäjuhla

© Hotelli Korpilampi –
Kotisivut: Kubla