Syö ja Juo

Nauti pohjoismaisista herkuista lampimaisemassa Hotel Korpilammen ravintolassa. Valikoimamme esittelee tuoreimmat suomalaiset raaka-aineet, jotka on hankittu paikallisesti. Hotellivieraat voivat nauttia päivittäisestä runsaasta aamiaisbuffetista ja à la carte -illallisista ravintolan aukioloaikojen mukaan. Kokousryhmille keittiömme valmistaa valikoiman välipaloja ja illallisia tilaisuuteen sopiviksi, varmistaen täydellisen ruokaelämyksen kaikille.

À la Carte
Ravintola

Palvelemme sekä hotellivieraita että paikallisia asiakkaita, ja À la Carte -ravintolamme on täydellinen paikka nautinnolliseen ruokailukokemukseen. Olemme avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 17:00-23:00 (keittiö klo 22:30 asti) ja tarjoamme valikoiman herkullisia ruokia.

Kesämenu

Summer Menu

Juomalista kesä FIN/ENG

Aamiainen

Nauti runsas buffetaamiainen ravintolassamme, josta on näköala lammelle. Tarjoilu päivittäin klo 6.30-10.30. Aamiainen sisältyy huonehintaan hotellivieraillemme tai se on saatavilla hintaan 15,00 euroa ulkopuolisille.

Ilmoitathan meille etukäteen mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Onko sinulla aikainen lähtö? Tilaa aikainen aamiainen vastaanotosta edellisenä iltana.

Kokoukset, Tapahtumat & Ryhmät

Liiketapaamisiin, perhejuhliin ja erikoistapahtumiin Hotelli Korpilammen keittiö tarjoaa monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Aamukahveista juhlallisiin illallisiin, nauti rennoista buffeteista tai tyylikkäistä pöytiintarjoiluista. Keittiömestarimme on luonut herkullisia menuita käyttäen parhaita suomalaisia raaka-aineita, jotka sopivat täydellisesti niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin.

Lobby Bar & Terrace

Viihtyisä Lobby Bar toivottaa tervetulleeksi sekä hotellivieraat että kävijät. Olet sitten tauolla retkeltäsi tai vain ohikulkumatkalla, pysähdy virkistävälle juomalle tai kahville. Baari tarjoaa erilaisia juomia kahvista ja virvoitusjuomista kuohuviineihin ja drinkkeihin, sekä valikoiman suolaisia ja makeita välipaloja. Avoinna 24/7, alkoholijuomat saatavilla klo 09:00–01:30.