Syö ja Juo

Nauti pohjoismaisista herkuista lampimaisemassa Hotel Korpilammen ravintolassa. Valikoimamme esittelee tuoreimmat suomalaiset raaka-aineet, jotka on hankittu paikallisesti. Hotellivieraat voivat nauttia päivittäisestä runsaasta aamiaisbuffetista ja à la carte -illallisista ravintolan aukioloaikojen mukaan. Kokousryhmille keittiömme valmistaa valikoiman välipaloja ja illallisia tilaisuuteen sopiviksi, varmistaen täydellisen ruokaelämyksen kaikille.

A la Carte
Ravintola

Palvelemme sekä hotellin vieraita että paikallisia asiakkaita, ja A la Carte -ravintolamme on täydellinen paikka nautinnolliseen ruokailukokemukseen. Olemme avoinna maanantaista lauantaihin kello 17:00–23:00 (keittiö 22:30 asti), ja tarjoamme herkullisten ruokien valikoiman. Sunnuntaisin rentoudu aulabaarissamme virvokkeiden ja maukkaiden välipalojen parissa.

Kesämenu

Summer Menu

Juomalista kesä FIN/ENG

Aamiainen

Nauti runsaasta aamiaisbuffetista ravintolassamme, josta on näkymät lammellemme. Arkisin kello 6:00–9:30 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä kello 7:00–10:30. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan hotellivieraillemme, tai se on saatavilla 15,00 euron hintaan ulkopuolisille.

Ilmoita meille etukäteen mahdollisista ruoka-allergioista.

Onko sinulla aikainen lähtö? Tilaa aikainen aamiainen vastaanotosta edellisenä iltana.

Kokoukset, Tapahtumat & Ryhmät

Liiketapaamisiin, perhejuhliin ja erikoistapahtumiin Hotelli Korpilammen keittiö tarjoaa monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Aamukahveista juhlallisiin illallisiin, nauti rennoista buffeteista tai tyylikkäistä pöytiintarjoiluista. Keittiömestarimme on luonut herkullisia menuita käyttäen parhaita suomalaisia raaka-aineita, jotka sopivat täydellisesti niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin.

Lobby Bar & Terrace

Viihtyisä Lobby Bar toivottaa tervetulleeksi sekä hotellivieraat että kävijät. Olet sitten tauolla retkeltäsi tai vain ohikulkumatkalla, pysähdy virkistävälle juomalle tai kahville. Baari tarjoaa erilaisia juomia kahvista ja virvoitusjuomista kuohuviineihin ja cocktaileihin, sekä valikoiman suolaisia ja makeita välipaloja. Avoinna 24/7, alkoholijuomat saatavilla klo 09:00–01:30.