Palvelut

Kun olet kirjautunut sisään, uppoudu kaikkiin hotellimme tarjoamiin elämyksiin – pulahda uima-altaaseen, rentoudu saunassa, lähde pyöräilyseikkailulle ja paljon muuta!

Uima-allas

Uima-altaamme, porealtaamme ja lastenaltaamme, joista on näkymä lammelle, ovat avoinna päivittäin. Terassi sijaitsee altaan vieressä, jossa voit viilentyä saunan jälkeen tai pulahtaa lampeen. Altaat ovat avoinna ympäri vuoden. Voit tietenkin ostaa juomia allasalueelle aulabaaristamme.

Aukioloajat

Mon – Sun  15:00 – 22:00

Sat & Sun from 7:00 – 11:00

Sauna

Rentoudu kiireisen päivän jälkeen yhdessä saunoistamme.

Ota mukaasi pyyhe huoneestasi. Jos unohdit uimapukusi, myymme vastaanotossa rajoitetun määrän uimapukuja. Huom! Alle 18-vuotiaat lapset vain aikuisen seurassa.

Et yövy meillä? Ei ongelmaa, voit varata saunavuoron vastaanotosta saatavuuden mukaan. Hinta on 12 €/henkilö/kerta ja kestää 1,5 tuntia. Voit myös vuokrata pyyhkeen hintaan 5,00 €/pyyhe.

Aukioloajat

Mon – Sun  15:00 – 22:00

Sat & Sun from 7:00 – 11:00

Kuntosali

Avoinna päivittäin klo 7:00–22:00.

Squash -kenttä

Avoinna päivittäin klo 7:00–22:00.

Lemmikkiystävällinen

Me rakastamme lemmikkejä! 20,00 € / huone / vierailu, enintään 2 lemmikkiä/huone. Soita tai lähetä sähköpostia varataksesi huone lemmikkisi kanssa. Meillä on rajoitettu määrä lemmikkiystävällisiä huoneita.

reception@korpilampi.fi or +358 9 613 8411

Muut Palvelut

 • Nopea Wi-Fi
 • 24h vastaanotto
 • Ilmainen pysäköinti
 • 4 sähköauton latauspistettä – ei varattavissa. Tämä palvelu on Pair tarjoama.
 • Lasten leikkihuone
 • Sulkapallo (mailoja ja palloja lainattavissa vastaanotosta)
 • Kävelysauvat (saatavilla vastaanotosta)
 • Ulkopelejä, kuten kroketti, mölkky ja petankki (kysy näitä vastaanotosta)
 • Perheystävällinen ranta lammen rannalla
 • 1,8 km ulkoilureitti Korpilammen ympäri
 • Fatbike-itsepalveluvuokraus

Oheispalvelut ryhmille

Tilaussauna

Nosta tapahtumasi uudelle tasolle saunaelämyksellämme

Tarjoa ryhmällesi virkistävä saunahetki kokouksen tai virkistyspäivän jälkeen. Tilavaan tilaussaunaamme mahtuu 20 henkilöä ja sisältää pyyhkeet. Tarjoamme kylmiä juomia ja välipaloja tilauksesta. Avoinna klo 22:00 asti. Älä jää paitsi – ota yhteyttä myyntipalveluumme varaus- ja tarjoilutietoja varten jo tänään!

Savusauna

Varaa ainutlaatuinen suomalainen savusauna ryhmällesi toukokuusta lokakuuhun! Ihanteellinen 10-30 hengelle, nauti yksityiskäytöstä klo 16:00-23:00. Metsän siimeksessä Korpilammen toisella puolella sijaitseva sauna tarjoaa täydellisen pakopaikan. Viilennä itsesi lammessa, rentoudu lämpimässä paljussa ja nauti tilatuista tarjoiluista. Varaa nyt unohtumaton ilta ja kysy tarjoiluvaihtoehdoista.

Riihi

Järjestä ryhmätapahtumasi riihellä toukokuusta lokakuuhun. Riihi on ihanteellinen 10-30 hengelle. Korpilammen toisella puolella, rauhallisessa metsikössä sijaitseva riihi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa on lämmitetty terassi saunan jälkeiseen rentoutumiseen ja ruokailuun. Terassille mahtuu 20 henkilöä, ja sisätiloihin 10. Varaa nyt ja nauti Riihimenusta ja illallisjuomista. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Riihimenu 2024

Suunnittele seuraava ryhmätapahtumasi