TALVEN RIEMUJA

Talvi ei ole este ulkoilulle, tarvitaan vaan oikeaa asennetta.

Tarjoamme kokouasiakkaillemme monipuolisia ja elämyksellisiä luontoaktiviteetteja yhteistyökumppaniemme kanssa. Varaa kokouksesi yhteyteen hauska ulkoiluhetki Korpilammen luonnossa, valittavanasi on useita ohjelmia joita voidaan toteuttaa lumi- ja jäätilanteen mukaan. Taphtumaan voidaan yhdistää myös kuumien juomien tarjoilu tai makkaranpaisto Takkatuvallamme. Ota yhteyttä myyntipalveluumme me ehdotamme teille oikeat ohjelmat ja niihin sopivat tarjoilut. myynti@korpilampi.fi.

Varaamme asiakkaillemme ohjelmapalveluja, mikäli varaukseen sisältyy pääosin Hotelli Korpilammen kokous- ravintola ja hotellipalveluja. Tilaisuuksissa, jossa varataan vain ohjelmapalveluja, pyydämme kääntymään suoraan ohjelmapalveluyritysten puoleen. Pääyhteistyökumppaneinamme toimivat Honkalintu Oy sekä Eventure Oy. Kumppaneillamme on monen vuoden kokemus ohjelmapalveluiden turvallisesta ja vastuullisesta toteuttamisesta.

Hotelli Korpilampi Espoo kokous ohjelmapalvelut  takkatupa

Jääkolkka Korpilammen jäällä

​Jääkolkka on jäällä pelattava urheilulaji, joka on kehitetty curlingista. Lajin alkuperä ulottuu Keski-Eurooppaan 1600-luvulle asti. Tässä lajissa emme käytä perinteisiä lypsyjakkaroita, vaan lajiin kehitettyjä kolkkia. Pelin aikana nautimme lämpimät mehut nuotion äärellä takkatuvassa pelialueen läheisyydessä.
Soveltuu 10-40 henkilölle, tapahtuman kesto 2 tuntia.

Hotelli Korpilampi Espoo ohjelmapalvelut jääkolkka TYHY päivä

Lumikenkäretki Korpilammen lähiluontoon.

Tutustumme lumikenkäilyn saloihin ja patikoimme otsalamppujen loisteessa reilun tunnin lenkin Korpilammen talvisissa maisemissa. Lumikenkäretki sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille ja se ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Maasto on helppoa patikointimaastoa.Retken aikana nautimme lämpimät mehut metsän keskellä ja kuuntelemme luonnon rauhaa.
Soveltuu 10-50 henkilölle, tapahtuman kesto 1,5-2 tuntia.

Hotelli Korpilampi lumikenka ohjelmapalvelu Espoo

Pelastuspukupulikointi

Tässä ohjelmassa heikoillekin jäille meneminen on nautinto. Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät sankarit lämpiminä. Samalla tutustutaan turvallisesti selviytymiskikkoihin ja pelastautumistapoihin ja päästään kokeilemaan niitä kerrankin aidoissa olosuhteissa. Ja jottei menisi liian vakavaksi, nautitaan kellumisesta myös huumoripitoisia tehtäviä suorittamalla.
Soveltuu enintään 20 henkilölle, kesto 1 – 1,5 tuntia.

Hotelli Korpilampi pelastuspukupulikointi ohjelmapalvelu Espoo

Takaisin luontoon mobiiliseikkailu. 

Mobiiliseikkailussa osallistujat kiertävät 4 – 8 ryhmissä tehtäväradan, jonka varrella he törmäävät mitä erikoisempiin haasteisiin. Älypuhelin opastaa joukkueet rasteille näyttämällä rastin suunnan ja etäisyyden. Rasteilla tiimit pääsevät suorittamaan fyysisiä haasteita, vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin tai tekemään hauskoja juttuja yhdessä. Kysymykset voidaan rakentaa myös tiimin ajankohtaisten asioiden ympärille. Rata kiertää pääosin valaistuja ulkoiluteitä, ryhmät saavat mukaansa myös otsalamput.
Soveltuu 10-100 henkilölle, kesto 1,5 – 2 tuntia.

Hotelli Korpilampi TYHY TYKY virkistyspäivä ohjelma Espoo

TREZRHUNT – mobiiliseikkailu

Etsi muinaiset aarretynnyrit. Kerää energiaa klaaneille. Aktivoi aarreluolat klaanin energian avulla. Valloita aarreluolat, suorita erityistehtäviä ja ansaitse bonuksia. Suunnittele, tee yhteistyötä, ole ovelampi muita ja voita. Todellinen maailma pelialustana!
Sopii sekä pienille että erittäin suurille tapahtumille! Rata kiertää pääosin valaistuja ulkoiluteitä, ryhmät saavat mukaansa myös otsalamput.
Soveltuu 10-100 henkilölle, kesto 1,5 – 2,5 tuntia.

Hotelli Korpilampi virkistyspäivä TYHY TYKY ohjelmapalvelu Espoo

Tiedustelut ja varaukset Hotelli Korpilammen myyntipalvelusta: 09 – 6138 411 tai myynti@korpilampi.fi