Hotellimme sijaitsee rauhallisen Korpilammen rannalla Espoossa, vehreiden metsien ympäröimänä, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän rauhaa ja seikkailua. Vain 30 minuutin päässä Helsingistä sijaitseva Hotelli Korpilampi on täydellisesti sijoittunut, jotta vieraat voivat nauttia sekä kaupungin vilinästä että luonnon rauhasta. Läheiset nähtävyydet, kuten Serena-vesipuisto, Serena-hiihtokeskus, useat golfkentät ja lukuisat vaellusreitit, tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia tutkimusretkille ja virkistykseen.

Meidän tarinamme

Vuodesta 1977 lähtien Hotelli Korpilampi on ollut suomalaisen vieraanvaraisuuden majakka ja osoitus yhteistyön ja yhteisön kestävästä hengestä. Samana vuonna hotelli isännöi tunnetun Korpilampi-seminaarin, jonka pääministeri Kalevi Sorsa kutsui koolle. Tämä tilaisuus merkitsi käännekohtaa Suomen historiassa ja julisti uuden yhteistyön ja innovaation aikakauden alkamista.

Vuosien varrella hotellimme on ollut lukemattomien unohtumattomien tapahtumien näyttämönä, kauneuskilpailuista ja rock-konserteista TV-ohjelmiin ja tärkeisiin konferensseihin. Olemme juhlineet lukemattomia iltoja tanssien, laulaen, hienoja illallisia nauttien ja iloisia kokoontumisia viettäen. Jokainen tapahtuma on lisännyt oman värinsä rikkaaseen perintöömme.

Vastuullisuus

Osana Pandox-konsernia Hotelli Korpilampi on sitoutunut toteuttamaan Pandoxin FAIR PLAY -vastuustrategiaa. Tämä sisältää vastuulliset liiketoimintakäytännöt, tasapuolisen henkilöstöhallinnan ja asiakasturvallisuuden. Keskitymme vahvasti energiatehokkuuteen, ympäristövastuuseen ja ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Olemme myös aktiivisesti mukana paikallisessa yhteisössämme. Marraskuussa 2022 lahjoitimme Pienikulkija-heijastinliivejä, joissa on LED-valot, Pakankylän koulun yhdistettyjen ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille. Vuonna 2023 lahjoitimme samanlaisia liivejä Lahnuksen koulun ekaluokkalaisille varmistaen heidän turvallisen koulumatkansa.

Kokoukset & Tapahtumat

Tarjoamme monipuolisia tapahtumatiloja, suuren auditorion, kuntosalin, uima-altaan luonnon helmassa, mikä tekee Hotelli Korpilammesta täydellisen paikan yritystapahtumille, yksityisille juhlille ja kaikelle siltä väliltä.

Upeat tilamme palvelevat sekä liike- että lomamatkailijoita. Auditorio, joka sopii 100-300 osallistujalle, on varustettu modernilla tekniikalla. Viereiset kokoushuoneet 30-60 osallistujalle ja työtilat enintään 10 hengelle takaavat tuottavan tilaisuuden. Aula on täydellinen rekisteröintiä ja näyttelyitä varten. Vieraat nauttivat kotitekoisista antimistamme kahvitauoilla, buffetlounaista ja voivat rentoutua saunassa tai altaassa. Kodikkaissa huoneissamme (160), joissa on luontoaiheisia teemoja, on omat kylpyhuoneet, televisiot, nopea WLAN, aamiainen, kuntosalin käyttöoikeus ja ilmainen pysäköinti.