Kokoukset & Konferenssit

Ensimmäisen luokan konferenssihotelli luonnon  ympäröimänä

Auditoriomme sopii erinomaisesti suuriin 100-300 hengen kokouksiin sisältäen modernia tekniikkaa, ison valkokankaan, tehokkaan dataprojektorin ja kattavan äänentoistojärjestelmän. Viereisiin kokoushuoneisiin mahtuu 30–60 osallistujaa, ja intiimit ryhmätyötilat jopa 10 henkilölle. Kaikissa huoneissa on kehittynyt AV-laitteisto ja nopea Wi-Fi, varmistaen saumattoman yhteyden.

Iso aulamme sopii rekisteröintiin ja näyttelyihin, täydennettynä monikäyttöisillä kokous- ja monitoimitiloilla. Nauti itse tehdyistä aamu- ja iltapäiväkahvitarjoiluista ja herkuttele runsaalla buffetlounaalla ravintolassamme. Tuottavan päivän jälkeen rentoudu savusaunassamme lammen toisella puolella tai hotellimme saunassa ja uima-altaassa.

Hotel Korpilampi on helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulta ja kauempaa, mm. Julkisen liikenteen yhteyksillä Leppävaarasta. Meillä löytyy myös neljä sähköauton latauspistettä sekä iso ilmainen pysäköintialue.

Omistautunut myyntitiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikkien tarvittavien palveluiden varaamisessa kokouksiin, seminaareihin, yrityksen kick-offeihin, vuosijuhliin ja virkistyspäiviin jopa 350 henkilölle. Ota meihin yhteyttä arkisin kello 8:30–16:00 numerossa 09 – 6138 4222 tai myynti@korpilampi.fi, tai lähetä meille varauspyyntö.

Auditorium

Hotelli Korpilammen uusittu auditorio sopii täydellisesti suurille kokouksille 100–300 henkilölle, ja siinä on moderni teknologia, suuri näyttö, tehokas dataprojektori ja kattava äänentoistojärjestelmä, johon voit myös liittää oman striimauslaitteistosi.

Auditorion sisäänkäynti on suoraan hotellin aulasta, ja lisäksi kaksi muuta sisäänkäyntiä salin takana takaavat, että tapahtuma sujuu aikataulun mukaisesti. Auditorioon liittyvä terassi, josta on kaunis näköala Korpilammellle, tarjoaa mukavan paikan tauolle.

Size

350

Theater

350

Kokoustila 1-3

Koe täydellinen yhdistelmä luonnonkauneutta ja modernia mukavuutta konferenssihuoneissamme 1-3. Suurista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa ja upeat näkymät lammelle, ja näihin monipuolisiin tiloihin mahtuu jopa 100 henkilöä erilaisissa kokoonpanoissa. Jokainen huone on varustettu modernilla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla, varmistaen saumattoman ja tuottavan kokouskokemuksen.

Size

70 – 210

Theater

36-100

Classroom

30-90

Diplomat

20-60

U-shape

20-60

Kokoustila 4

Konferenssihuone 4 tarjoaa luonnonvaloa ja näkymiä lammelle. Siihen mahtuu jopa 36 henkilöä erilaisissa kokoonpanoissa ja on varustettu modernilla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla, varmistaen saumattoman ja tuottavan kokouskokemuksen.

Size

70

Theater

36

Classroom

26

U-shape

20

Kokoustila 5 & 6

Konferenssihuoneissa 5 ja 6 on suuret ikkunat, joista tulvii runsaasti luonnonvaloa. Niihin mahtuu jopa 36 henkilöä erilaisissa kokoonpanoissa ja ovat varustettu modernilla varustetulla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla, varmistaen saumattoman ja tuottavan kokouskokemuksen.

Size

60

Theater

36

Classroom

30

Diplomat

20

U-shape

20

Kokoustila 7

Kokoushuoneessa 7 on suuret ikkunat, joista tulvii runsaasti luonnonvaloa. Siihen mahtuu 8-10 henkilöä diplomaattimuoto. Huone on varustettu modernilla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla, varmistaen saumattoman ja tuottavan kokouskokemuksen.

Size

19

Diplomat

8-10

Kokoustila 10

Kokoushuone 10 sijaitsee pohjakerroksessa aivan aulan vieressä. Siihen mahtuu jopa 12 henkilöä diplomaattimuoto. Huone on varustettu modernilla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla, varmistaen saumattoman ja tuottavan kokouskokemuksen.

Size

20

Diplomat

12

Ryhmätyötilat 101-107

Ryhmätyötilamme sijaitsevat kaikki samassa kerroksessa konferenssihuoneiden kanssa. Jokaisessa huoneessa on suuri ikkuna, joka päästää sisään runsaasti luonnonvaloa. Jokaiseen huoneeseen mahtuu 8-10 henkilöä diplomaattimuoto. Huoneet ovat varustettu modernilla AV-laitteistolla ja laadukkaalla WLAN-verkolla.

Size

15

Diplomat

10

Kahvihuone

Keskeisellä paikalla on tyylikäs ja valoisa breakout-huoneemme, joka tarjoaa täydellisen tilan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen konferenssisi aikana. Kokouspäivänäsi voit käydä siellä nappaamassa kupin kahvia tai teetä, tämä sisältyy kokouspakettiemme hintaan. Ravintolamme sijaitsee myös kokoustilojen välittömässä läheisyydessä.

Kapsiteettikaavio

Nimi / tila Theater Classroom Diplomat U-shape 360 näkymä
Auditorium
350m2
350


Näytä 360
Kokoustila 1-3
70-210m2
36-110 30-60 20-60 20-60 Näytä 360
Kokoustila 4
70m2
36 26
20 Näytä 360
Kokoustila 5 & 6
60m2
36 30 20 20 Näytä 360
Kokoustila 7
19m2


8-10
Näytä 360
Kokoustila 10
20m2


12
Näytä 360
Ryhmätyötilat 101-107
15m2


10
Näytä 360
Kahvihuone


10
Näytä 360

Kokoustilat

Auditorium

✓ Suuri valkokangas

✓ Tehokas dataprojektori

✓ Dokumenttikamera

✓ Äänentoistojärjestelmä

✓ 4 Kiinteää, 4 Langatonta Mikrofnia

✓ Äänen taltionti

✓ Ilmastointi

✓ Kaikkia laitteita voi käyttää yhdestä ohjauskeskuksesta

Laitteet - Kaikki huoneet

✓ Fläppitaulu

✓ Muistiinpanovälineet

✓ WI-FI

✓ Dataprojektori ja valkokangas (40″ – 70″)

✓ Valkotaulu – saatavilla pyynnöstä

Ruokaa & Juoma

✓ Allergiat huomioidaan

✓ Baari

✓ Aamiainen

✓ Kahvi &Tee

✓ Illallinen

✓ Terveellisiä välipaloja

✓ Lounas

✓ Buffet tai Pöytiintarjoilu

Upeaa ruokaa ja juomaa

Nauti Hotelli Korpilammen kulinaarisesta kokemuksesta huolella suunniteltujen kokous- ja juhlamenuidemme kautta. Keittiömestarimme on koonnut herkullisten ruokien valikoiman käyttäen parhaita suomalaisia ainesosia, varmistaen, että jokainen ateria juhlistaa paikallisia makuja. Täydellinen yritystapahtumiin, yksityisjuhliin ja kaikkeen siltä väliltä, menumme tarjoavat monipuolisen valikoiman sopimaan mihin tahansa tilaisuuteen. Olipa kyseessä virallinen illallinen, rento buffet tai kevyt välipala.

Alla on esimerkkejä monipuolisista menuvaihtoehdoistamme.

Mukavuus ja helppous

Koe luonnon rauha yöpymällä yhdessä 160 mukavista, joista osa on sisustettu rauhoittavin luonnon sävyin. Majoittuessa kahden hengen huoneisiin voimme majoittaa mukavasti yli 300 vierasta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, televisio ja nopea WLAN-yhteys, varmistaen rentouttavan ja yhteydessä pysyvän oleskelun.

Huoneesi hintaan sisältyy herkullinen buffet-aamiainen, pääsy sauna- ja uima-allastiloihimme, kuntosalin ilmainen käyttö ja maksuton pysäköinti.

Palvelut & Aktiviteetit

Piristä ryhmätapahtumaasi Hotel Korpilammella

Hotel Korpilammella tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity nostamaan konferenssi- tai ryhmätapahtumasi kokemuksen uudelle tasolle. Tuotteliaan kokouspäivän jälkeen tiimisi voi rentoutua ja latautua erinomaisissa tiloissamme ja aktiviteeteissamme:

Yksityiset & Savusaunat: Rentoudu yksityisessä saunassa tai perinteisessä savusaunassa Korpilammen rannalla.

Riihi järven rannalla: Nauti ruoasta ja juomasta tässä ainutlaatuisessa luonnonläheisessä ympäristössä.

Sauna & Uima-allas: Virkisty yleisessä saunassamme ja uima-altaassamme.

Kuntosali & Squash-kenttä: Pysy aktiivisena täysin varustellulla kuntosalillamme tai squash-kentällämme.

Hiekkaranta: Rentoudu ja vietä aikaa yhdessä lähistöllä sijaitsevalla hiekkarannalla.

1,8 km maisemareitti: Kävele tai aja fatbikella Korpilammen ympäri.

Jännittäviä tiimiaktiviteetteja Hotel Korpilammella
Piristä kokoustasi tai järjestä unohtumaton virkistyspäivä tiimillesi monipuolisilla ja mukaansatempaavilla aktiviteeteillamme, jotka ovat saatavilla luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta. Nämä aktiviteetit on suunniteltu energisoimaan, kouluttamaan ja viihdyttämään ryhmääsi, luoden kestäviä muistoja.