Vastuullisuus ja kefstäva kehitys

Hotelli Korpilampi arvostaa luonnonläheistä sijaintiaan Pohjois-Espoon järvialueella Korpilammen rannalla. Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä puhtaassa suomalaisessa luonnossa ja olemme sitoutuneet ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen. Toimenpiteisiimme kuuluvat jätteiden lajittelu, kierrätys ja ympäristöystävällisten puhdistusaineiden käyttö, ohjenuorana Green Key- ja STF-merkit. Pandoxin seurantajärjestelmät tarkkailevat energian ja veden kulutusta, jätteen määrää, kemikaalien käyttöä ja hiilidioksidipäästöjä parantaakseen energiatehokkuutta ja vähentääkseen päästöjä.

Pandox Fair Play

Hotelli Korpilampi, osa Pandox-konsernia, noudattaa Fair Play -kestävyystrategiaa, joka on saanut inspiraationsa joukkueurheilun periaatteista, kuten omistautumisesta, rehellisyydestä ja yhteistyöstä. Tämä strategia keskittyy ympäristöystävällisten kiinteistöjen kehittämiseen ja vihreiden vuokrasopimusten solmimiseen hotellitoimijoiden kanssa. Pandoxin tavoitteena on olla vastuullinen, eettinen ja tehokas yritys olemalla houkutteleva työnantaja ja edistämällä vastuullisia työntekijöitä. Näiden tavoitteiden tukemiseksi Pandox on laatinut toimintaohjeiston työntekijöille ja liikekumppaneille sekä ympäristöpolitiikan.

Lisätietoja saat siirtymällä Pandoxin sustainability tästä.

Hotelli Korpilammella pidämme kestävää toimintaa ensisijaisena ja olemme ylpeitä Green Key -sertifikaatistamme. Tämä sertifikaatti kuvastaa sitoutumistamme vastuullisten ympäristöstandardien noudattamiseen ja varmistaa, että ylläpidämme erinomaisia ympäristöystävällisiä käytäntöjä kaikilla hotellimme toiminnan osa-alueilla.

BREEAM-ympäristösertifikaatti on Euroopan johtava luokitusjärjestelmä, joka arvioi kiinteistöjen ympäristösuorituskykyä, mukaan lukien energiatehokkuuden, vedenkäytön, materiaalit ja jätehuollon. Se mittaa kestävää kehitystä alueilla, kuten vähävaikutteinen suunnittelu, CO2-päästöjen vähentäminen, ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Hotelli Korpilampi sai BREEAM-sertifikaatin helmikuussa 2022.

Helmikuussa 2022 otimme käyttöön Winnow Visionin, johtavan ruokahävikin hallintateknologian. Käyttäen tekoälyä ja ruoan tunnistusta, Winnow Vision tunnistaa automaattisesti hävitetyt ruoat ja tarjoaa tarkkaa dataa, joka auttaa meitä vähentämään ruokahävikkiä.

Turvaliivit Paikallisille Kouluille

Varmistaaksemme turvalliset koulumatkat pimeinä talvikuukausina lahjoitimme LED-varustettuja turvaliivejä paikallisille maaseudun kouluille Espoossa. Vuonna 2022 Pakankylän koulun ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat saivat liivit, ja vuonna 2023 Lahnuksen koulun ekaluokkalaiset hyötyivät lahjoituksesta. Toivotamme kaikille Pakankylän ja Lahnuksen oppilaille turvallista koulumatkaa.