Luonnosta inspiroitunut

Löydä täydellinen tasapaino mukavuuden ja luonnon välillä Hotel Korpilammella. Huoneemme palvelevat niin liikematkailijoita kuin perheitäkin, tarjoten rauhallisia näkymiä vehreisiin metsiin tai tyynelle Korpilammelle. Lataudu uudelleen harkiten suunnitelluissa tiloissamme päivän aktiviteettien tai kokousten jälkeen. Varaa nyt yöpymisesi tai tapahtumasi!

Business
tai Vapaa-aika?

Kokoukset & Ryhmät

Valmis isännöimään seuraavaa kokoustasi paikassa, joka inspiroi menestystä ja luovuutta?

Romanttinen viikonloppu metsän siimeksessä

Pakene luonnon rauhalliseen kauneuteen pariskuntien hemmottelupaketillamme kahdelle alkaen vain 261 €. Nauti romanttisesta kävelystä lammen ympäri, jota seuraa rentouttava saunahetki ja herkullinen illallinen kauniilla järvinäkymillä.

Ravintola

Nauti pohjoismaisista herkuista Hotel Korpilammen järvimaisemaa tarjoavassa ravintolassa. Tarjoamme päivittäin tuoreista suomalaisista raaka-aineista koostuvia aamiaispöytiä ja iltaisin À la Carte -illallisia. Keittiömme huolehtii kokousryhmistä tarjoamalla räätälöityjä välipaloja ja illallisia, luvaten unohtumattoman ruokamatkan.

Palvelut

Nauti saunastamme, uima-altaastamme, kuntosalista ja squash-kentästämme, jotka ovat avoinna päivittäin vieraille. Ulkoilmaihmiset voivat pelata krokettia, mölkkyä ja petankkia, tai tutkia ympäristöä pulkkien ja sauvakävelysauvojen kanssa. Hiekkaranta ja viehättävä 1,8 km:n polku Korpilammen ympäri odottavat, ja voit vuokrata myös Fatbike-polkupyörän.