Ehdot & Säännöt

Varaus ja vahvistus.

Varaus on sitova, kun saat varausvahvistuksen. Vahvistuksen saat sähköisesti varausjärjestelmän kautta ja/tai sähköpostitse. Varausta tehdessäsi täytä nimesi, osoitteesi, saapumis- ja lähtöpäiväsi sekä maksutapa. Eri hintakategorioille on eri säännöt.

Varataksesi huoneen Hotelli Korpilammelta, sinun on oltava yli 18-vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, joko varauksen tehnyt henkilö tai vanhempien on oltava hotellissa samanaikaisesti (heidän ei kuitenkaan tarvitse oleskella samassa huoneessa). Jos varaat huoneen alle 18-vuotiaalle, olet vastuussa riippumatta siitä, oleskeletko huoneessa alaikäisen kanssa vai et. Turvallisuussyistä sallimme vain työntekijöidemme ja kirjautuneiden vieraiden pääsyn hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassamme 20 euron lisämaksusta. Meillä on rajallinen määrä lemmikkiystävällisiä huoneita, nämä voi varata vain suoraan hotellin vastaanotosta: +358 9 6138 411 tai reception@korpilampi.fi. Huoneeseen sallitaan enintään 2 lemmikkiä.

Saapuminen & lähtö

Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 15:00 saapumispäivänä. Jos saavut kello 18:00 jälkeen, sinun on taattava myöhäinen saapumisesi luottokortilla. Jos et takaa myöhäistä saapumistasi tai et ole maksanut majoitustasi etukäteen, hotelli voi peruuttaa varauksesi kello 18:00 ja myydä sen uudelleen.

Lähtöpäivänä sinun tulee luovuttaa huone viimeistään kello 12:00.

Hinnat & Maksut

Ei palautusta, Ennakkomaksu Ei palautusta

Varaukset vaativat ennakkomaksun. Peruutussääntö on 100% sovellettavasta hinnasta.

Joustava, Maksa myöhemmin

Joustavan varauksen peruutus on tehtävä viimeistään kello 18:00 saapumispäivänä. Jos peruutat kello 18:00 paikallista aikaa jälkeen, sinulta veloitetaan yhden yön hinta.

Kokoukset & Ryhmävaraukset

Kokous- ja ryhmävarauksissa sovelletaan erikoisvarausehtoja ja peruutussääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Asiakkaan vastuu

Olemme 100% savuton hotelli. Tupakointi ei ole sallittua hotellihuoneissa tai hotellin yleisissä tiloissa. Tupakoinnista peritään 200 euron sakko.

Asiakas on vastuussa kaikista itse ja/tai hänen vieraidensa hotellissa aiheuttamista vahingoista ja kantaa kaikki tällaisista vahingoista ja/tai savuttoman politiikkamme noudattamatta jättämisestä aiheutuvat kustannukset.

Onko Kysyttävää?

reception@korpilampi.fi