Aktiviteetit 

Hotelli Korpilammella voit nauttia laajasta valikoimasta palveluita, jotka on suunniteltu rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Rentoudu päivittäin saunassamme, käy uimassa altaassa tai virkistäydy kuntosalilla ja squash-kentällä. Sijaitsemme lähellä monenlaisia aktiviteetteja, kuten Serena-vesipuistoa, useita golfkenttiä ja ostosmahdollisuuksia!

Kävelyreitti

Löydä lumoava 1,8 km reitti rauhallisen lammen ympäri, joka sopii kaikenikäisille ja kaikentasoisille liikkujille. Lähde pidemmälle tutustumaan läheisiin ulkoilureitteihin ja alueisiin. Lataa ilmainen Karttaselain-sovellus suositeltuja reittejä varten, tai katso alta meidän suosikkimme. Koe Korpilammen reittien ainutlaatuinen rauha ja kauneus.

 

Vesipuisto Serena & Serena Ski

Vain 400 metrin päässä sijaitsevassa Serena-vesipuistossa on 15 monipuolista vesiliukumäkeä, jotka tarjoavat loputonta kesähauskaa. Katso puiston aukioloajat tästä.

Liput ovat saatavilla Hotelli Korpilammen vastaanotosta.

Talven saapuessa tutustu Espoo Ski Center Serenaan, joka tarjoaa Etelä-Suomen monipuolisimmat rinteet kaikenikäisille ja -tasoisille laskijoille.

Seikkailu- ja leikkipuistot
Jännittäviä kohteita kaikenikäisille
Ostoksille

Golf

Yövy Hotelli Korpilammella ja pääset nauttimaan alueen parhaista golfkentistä, kuten kauniista SHG Luukista ja haastavammasta SHG Lakistosta sekä VihtiGolfista.

Lue lisää lähialueen kentistä:

Pyöräily

Vuokraa Fatbike Natura Vivalta Hotelli Korpilammelta. Osta Natura Vivan kausikortti tästä, tai vuokraa suoraan vastaanotostamme.

Paikan päällä vuokraus, emme hyväksy ennakkovarauksia. Hinnat: 2 tuntia 35,00 €, lisätunnit 5,00 €, tai koko päivä (8:00-17:00) 55,00 €. Seikkailu odottaa!

Lähde maisemalliselle Fatbike-seikkailulle:

Valitse kahdesta jännittävästä reitistä: 12,8 km kohtuullisesti vaativa polku vie sinut kauniille Luukin alueelle tai haastava 58 km matka Nuuksion kansallispuistoon. Nämä reitit kulkevat Salmen ulkoilualueen läpi, ohittavat Luontokeskus Haltian ja palaavat Luukin kautta päättyen Hotelli Korpilammelle.

Reittikartat ja -kuvaukset löydät täältä.

 

Jännittäviä ryhmäaktiviteetteja

Jännittäviä tiimiaktiviteetteja Hotel Korpilammella
Piristä kokoustasi tai järjestä unohtumaton virkistyspäivä tiimillesi monipuolisilla aktiviteeteillamme. Luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat jännittäviä vaihtoehtoja ympäri vuoden, sekä ulkona että sisätiloissa.
Ulkoiluseikkailut:
  • Opastetut villiyrtti- tai sieniretket: Löydä luonnon aarteet asiantuntijoiden johdolla.
  • Nopeatempoiset fatbike-retket: Koe fatbikella ajamisen jännitys maisemareiteillä.
  • Metsäjooga: Löydä rauha ja yhteys luontoon joogaten metsän siimeksessä.
  • Tiimikilpailut: Vahvista tiimihenkeä hauskoilla ja kilpailullisilla ulkopeleillä.
  • Selviytymistaidot: Opeta tiimillesi välttämättömiä selviytymistaitoja.
  • Pelastuspuvun uinti: Nauti ainutlaatuisesta ja jännittävästä uintikokemuksesta pelastuspuvussa.
Sisätilojen aktiviteetit:
  • Pakohuonepelit: Haasta tiimisi ongelmanratkaisutaidot mukaansatempaavilla pakohuonepeleillä.
  • Askartelu kierrätysmateriaaleilla: Luo ainutlaatuisia kirjan kansia ja muita käsitöitä kierrätysmateriaaleista.
Lisätietoja ja varaukset saat ottamalla yhteyttä yhteistyökumppaneihimme:
Paranna tiimisi kokemusta Hotel Korpilammella näillä jännittävillä aktiviteeteilla. Etsitpä sitten tapoja energisoida tiimiäsi tai vain viettää hauskan päivän, yhteistyökumppaneillamme on täydelliset vaihtoehdot sinulle.